Det starter opp mange behandlingstilbud rett over sommeren.

Alle som skal delta på disse, må bekrefte deltagelse på Kontakt, Bekreftelse gruppe-/kursdeltagelse. Til de som ikke har sendt bekreftelse ennå – vennligst gjør det så snart som mulig.

For antall ledige plasser, se Behandlingstilbud høsten 2015.

Kurs i mestring av belastning starter etter planen i siste uken av august, og går mandager kl. 18.00-20.30. Første kursdag blir tirsdag 25.08 kl. 18.00, deretter mandager kl. 18.00. Kurskode KiB 08.15. Forsamtaler blir i uke 34. De deltagerne som har bekreftet deltagelse p.t., har mottatt mail til innkalling til forsamtale.

Deltagerne blir kalt inn til denne pr. mail i uke 33 (som svar på bekreftelsen av deltagelse).

Kurs i oppmerksomhetstrening starter etter planen opp i uke 35 eller 36. Dette går på kveldstid. Kurskode KOT 08.15.

Angstgrupper starter etter planen opp i uke 35 eller 36. Alle deltagerne som ikke har møtt på de 5 første gangene på Introduksjonskurset, forventes å delta på ekstragangen over sommeren (se Kalender eller her). For de som har deltatt alle 5 gangene, er oppmøte valgfritt. Etter denne gangen innkalles alle til individuell samtale for bestemmelse av videre behandling (gruppebehandling for de fleste). Kurskoder er sosial høst 15 eller agora/helse høst 15 (bekreftelse sendes først etter at gruppeplasseringen er blitt bestemt på den individuelle samtalen).

NB: Alle må følge med regelmessig på drrochette.no fra august. Informasjon gis via hjemmesiden.

Til alle som ikke har meldt seg på Nyhetsbrevet – vennligst gjør dette. Viktig informasjon sendes ut pr. nyhetsbrev.

Oppdatert 15.08.15

 

Comments are closed.