Velkommen til KiB!

Kurset starter i kveld kl. 18.00, i møterommet på Yess Hotell. Ta med frikort om du har fått dette siden sist du hadde time.

Endelig deltagerliste er ikke helt klar, men kurset blir fullt. Husk bekreftelse om du ikke har sendt inn det ennå!

Oppdatert 31.10.16


Kurs i mestring av belastning starter 31.10.16 kl. 18.00. Forsamtaler blir holdt 1-2 uker før. Deltagere vil motta innkalling etter at bekreftelse er sendt inn. Det er tett program og i utgangspunktet ikke mulig å endre det tidspunktet du får time på.

Kurset går på mandager kl. 18.00-20.30 frem til 19.12.16. Unntak: mandag 14.11 utgår, det blir kurs onsdag 16.11 i stedet. Sted: møterommet Yess hotell. Det blir 2 oppfølgningsmøter, 1 i januar og 1 i februar (sannsynligvis tirsdag kveld).

Det er fortsatt noen få ledige plasser. Alle som har sendt inn bekreftelse p.t., er garantert plass på kurset. Det er flere som har takket “ja” til plass på kurset, som ikke har bekreftet deltagelse ennå. Dette må gjøres snarest (lenke nederst). Dersom kurset blir overtegnet, er det tidspunktet bekreftelsen er mottatt på, som gjelder.

Innkalling til forsamtale sendes til den mailadressen som skrives inn ved bekreftelsen. Kurskode KiB oktober 16. Trykk her for bekreftelse (gå til Bekreftelse gruppe-/kursdeltagelse).

Comments are closed.