Kurs i mestring av belastning starter opp mandag 17.01.22 kl. 17.00.

Det er pr. idag flere interesserte deltagere enn plasser, men ettersom ikke alle har bekreftet deltagelsen, er det fortsatt mulig å få plass, ved rask bekreftelse. Om det blir for mange deltagere, flyttes de som sist melder seg på, til kurset i mars 22.

Oppdatert 16.01.22

Oppstart utsettes til mandag 17.01.22.

Det er fortsatt ledige plasser. Ta kontakt her om du er interessert i å delta.

Oppdatert 04.01.22

Det planlegges oppstart av Kurs i mestring av belastning i uke 2 (mandag 10.01.21). Kurset går over 10 ganger fra kl. 17.00 på mandager (unntak uke 8 – vinterferie). De 8 første kursdagene går ukentlig (1 gang/uke), mens de to oppfølgningsgangene planlegges i mars og april 22 (sannsynligvis tirsdager kl. 17.00). Pga. koronasituasjonen er det begrenset antall deltagere.

Til de som ikke har bekreftet deltagelse ennå: gjør dette her snarest. Kurskode: KiB januar 2022. Dersom det blir flere deltagere enn det er plasser, vil de som bekrefter deltagelse senest, flyttes over til neste kurs, som er planlagt i mars 22.

Nasjonale og kommunale smittevernsregler gjelder. Munnbind er påbudt. Det settes opp en digital løsning for deltagere som av smittevernshensyn må holde seg hjemme.

Alle deltagerne vil bli kalt inn til en kort forsamtale i forkant av kurset (uke 1), innkallingen sendes til registrert mailadresse.

Comments are closed.