Categories
Forside

For henvisere: oppdater sertifikat i NHN 01.05.14 – oppdatert 18.05

Oppdatert 18.05: det er 16.05 utført enkelte endringer hos u.t., slik at de feilmeldinger som har kommet, nå i stor grad er borte. Dette innebærer at kommunikasjon nå fungerer som den skal med de fleste partnerne.

For de partnerne der det fortsatt er noe problemer, vennligst ta kontakt.

Praksisen har fått nytt virksomhetssertifikat fra 01.05.14. Dette er på Adresseregisteret i NHN. U.t. EPJ-leverandør er ikke tilknyttet OSEAN ennå, slik at dette sannsynligvis må gjøres manuelt.

Alle sertifikatene til de registrerte partnerne er nå hentet inn fra AR, og det er gått over til ebXML-kryptering. DES- og S-MIME kryptering vil nå ikke fungere lenger. Dette må endres i min partner hos dere.

Alle legekontorer som er tilkoblet praksisen bes om å oppdatere praksisens partner snarest. Send en testhenvisning på Ole Duck 171090 12343 eller Line Danser 131169 00216, for å sjekke at forbindelsen fungerer. Det vil bli sendt en testepikrise.

For legekontorer som bruker Infodoc: henvisninger mottaes, selv om applikasjonskvittering feiler. Ikke send henvisningene på papir i tillegg, takk. Lurer dere på noe, send mail via Kontakt (lenke under). Forhåpentligvis blir dette bedre etter denne oppgraderingen.

Ved spørsmål: ta kontakt her eller på 917 02 113.

Gi gjerne tilbakemelding på at meldingen er lest. Bruk lenken over. Takk.

Ønsker du viktig informasjon tilsendt direkte pr. e-mail noen ganger i året? Meld deg på nyhetsbrevet, For henvisere.