Categories
Forside

Oppstart av depresjonsgrupper i august 23 – NY BEKREFTELSE – oppdatert 13.07.23

Det blir oppstart av 2 depresjonsgrupper i august 23 (uke 34, mandag 21.08 og tirsdag 22.08). Gruppen går over 10 ganger fra kl. 16.30 på mandager for mandagsgruppen og fra kl. 16.30 tirsdager for tirsdagsgruppen. De 8 første gruppedagene går ukentlig (1 gang/uke), mens de to oppfølgningsgangene blir i november og desember (en annen dag).

Til de som ikke har bekreftet deltagelse ennå: gjør dette her snarest. Gruppekode: DG august 23 (til de som har fått beskjed om plass i oktober: DG oktober 23, legg eventuell inn kommentar om venteliste august). Så velger du dag(er) som passer. Dersom du kun kan en dag, er det ikke garantert at du får plass i denne omgang. Neste oppstart av gruppe(r) er i oktober.

NB! Endring 13.07.23: Dersom du allerede har bekreftet deltagelse, uten å sette opp noen informasjon om dag(er) som passer, bes du om å sende inn bekreftelse på nytt snarest. Dette er nødvendig for å få en oversikt. Dersom du ikke bekrefter på nytt, risikerer du å miste plassen. Det er lang venteliste. Takk.

Det sendes fortløpende ut bekreftelses-SMS til de som har fått plass.

Alle deltagerne vil bli kalt inn til en kort forsamtale i forkant av gruppen, innkallingen sendes til registrert mailadresse eller pr SMS. Disse forsamtalene planlegges på ettermiddags-/kveldstid i uken i forkant av oppstart.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt her.

Oppdatert 13.07.23