Categories
Forside

Oppstart praksis i Oslo – oppstart 23.01.23 – oppdatert 20.01.23

Alle offentlige avtaler er nå på plass, og timeavtaler går som planlagt fra mandag 23.01.23.

Velkommen!

Oppdatert 20.01.23

Den første avtalen med det offentlige er på plass. Nå venter jeg på den neste, men håper på en avklaring i løpet av dagen, slik at avtalene går som normalt fra mandag den 23.01.23.

Praktisk informasjon (“Om oss”) er nå oppdatert, bl.a. med adresse.

Følg med på hjemmesiden!

Oppdatert 20.01.23

Det vil bli sendt ut SMS i dag for timer mandag 23.01.23, og SMS for de andre dagene neste uke i løpet av de nærmeste dagene. Det tas forbehold om at de nødvendige offentlige avtalene er på plass i løpet av denne uken.

Oppdatert 16.01.23

Det er nå inngått avtale om lokale. Det jobbes nå med å få i stand de nødvendige avtaler med det offentlige, slik at de første pasientene kan tas imot snart, forhåpentligvis i neste uke.

Innkalling vil skje pr. SMS. Følg instruksjonene i SMS’en du mottar.

Oppdatert 11.01.23

Det har vært utfordrende å finne passende lokaler i Oslo, men løsning er straks på plass. De første konsultasjonene planlegges i løpet av 1-2 uker.

Samtlige henvisninger som er mottatt, er vurdert. De fleste vil motta tilbud om time pr. SMS straks alle formaliteter er på plass, og samtlige av disse vil bli innkalt i løpet av januar 23. Enkelte vil av forskjellige årsaker ikke motta tilbud om behandling. Avslag sendes pr. brev.

Beklager at dette har tatt lengre tid enn forventet.

Velkommen til praksisen!