Categories
Forside

drrochette.no og Pål Rochette på Facebook / LinkedIn

drrochette.no er (omsider) på Facebook. Siden vil hovedsaklig bli brukt til å informere om aktiviteter knyttet til drrochette.no. Fremtidige tilbud vil også bli annonsert her. Om du kjenner noen som kan ha nytte av tilbudene – tips dem gjerne om det!

U.t. har i tillegg en profesjonell FB-profil, Pål Rochette, som alle som er interesserte kan følge (følgeknapp finner du i menyen på venstre side av skjermen). Der publiseres det innimellom innlegg og/eller lenker o.l. som omhandler relevante temaer knyttet opp mot psykisk helse (i vid forstand), kognitiv metode, litt anekdoter og og annet. Dette er ment som et supplement til drrochette.no (hjemmesiden må benyttes i tillegg, da all praktisk informasjon fremkommer her).

Lik og del gjerne denne siden med andre du tror kan være interesserte!

U.t. har i tillegg en LinkedIn-profil, Pål Rochette. Alle som ønsker å knytte kontakt, er velkomne til det. Dersom du kan anbefale en eller flere av mine ferdigheter der (f.eks. Spesialist i psykiatri, Kognitiv terapeut, Kursleder kurs i mestring av belastning), settes det stor pris på det. Lenke til LinkedIn finnes f.eks. nederst på nyhetsbrevet eller her.