Categories
Forside

Nye lokaler fra uke 41 – LES DETTE

F.o.m. uke 41 (mandag 09.10.23) blir praksisen å finne i Villa Ly, Tennisveien 2G, sentralt på Slemdal. Kontoret ligger i annen etasje.

Villa Ly er en gammel herskapsbolig, ikke noe kontorbygg. Den drives på frivillig basis av Blindern og Vinderen Sanitetsforening, og brukes til mange formål. Vennligst vis hensyn til andre leietagere og brukere. Når dere kommer til time, skal dere inn i forstuen og ta trappen til venstre opp til annen etasje, der et står en stol utenfor mitt kontor. Det er HC-toalett i første etasje for gjester. Andre toaletter i første etasje, skal ikke benyttes. Det er ikke tillatt med sko med brodder/pigger.

Det er ikke anledning til å gå rundt i huset.

Adkomst:

  • Linje 1 Frognerseteren. Gå av på Slemdal stasjon. Ca. 1-2 minutter å gå.
  • Buss 46 (Majorstuen -Ullerntoppen). Gå av i Stasjonsveien. Ca. 4-5 minutter å gå.
  • Parkering: 2 gjesteparkeringsplasser på eiendommen (avgiftsfri). Mulighet for gateparkering (privat vei), på eget ansvar.

Hoveddøren er låst. Du må derfor trykke på knappen “Terapeutene” på ringeklokken, og vente til jeg åpner (send gjerne SMS, for ordens skyld). Det kommer en ny løsning snart, der det blir en skjerm og du skal trykke på mitt navn. Mer informasjon når dette er på plass.

I området rundt Villa Ly er det boliger for mennesker med behov for ro. Vis hensyn.

Velkommen til nye og trivelige lokaler!