Categories
Forside

Oppstart av depresjonsgrupper oktober 23 – ENDELIG AVKLARING – oppdatert 22.10.23 kl. 10.45

ENDELIG AVKLARING – OPPSTART AV 2 GRUPPER

Det blir oppstart av 2 depresjonsgrupper i uke 43 (mandag 23.10.23 og tirsdag 24.10.23), 1 på mandager kl. 16.30 og en på tirsdager kl. 16.30, selv om det fortsatt er noen ledige plasser.

De som på forsamtale har fått bekreftet mandagsgruppen, møter i morgen, mens de som på forsamtale har fått bekreftet tirsdagsgruppen, møter på tirsdag.

De som har mulighet begge dager, vil motta en SMS, forhåpentligvis i løpet av dagen.

Husk penn og papir.

Velkommen!

Oppdatert 22.10.23 10.45

Det nærmer seg en endelig avklaring.

Det blir garantert oppstart av 1 av gruppene uke 43 (23.10/24.10), og nesten garantert oppstart av begge gruppene. Eventuelt må den ene gruppen utsettes en uke. Jeg venter på de siste tilbakemeldingene, håper å kunne legge ut mer informasjon senere i kveld.

De som allerede har fått plass i gruppe, enten mandag eller tirsdag, vil ikke få noen ytterligere bekreftelse. Følg med her for endelig avklaring og møt opp til riktig dag.
De som kan begge dagene, vil motta SMS i dag/morgen mtp. dag.

For øvrig: Villa Ly er en gammel herskapsbolig, ikke noe kontorbygg. Den drives på frivillig basis av Blindern og Vinderen Sanitetsforening, og brukes til mange formål. Vennligst vis hensyn til andre leietagere og brukere.
Når dere kommer til gruppe, gå inn på grupperommet (innerste stuen til venstre – der det er stoler og bord). Det er HC-toalett i første etasje for gjester. Andre toaletter i første etasje, skal ikke benyttes. Det er ikke tillatt med sko med brodder/pigger.

Velkommen til depresjonsgruppe!

Oppdatert 21.10.23 12.20

Bekreftelse er ikke sendt ut, da logistikken ikke er helt klar ennå.

Det sendes snart ut innkallinger til forsamtale i uke 42. På denne samtalen blir du informert om hvilken gruppe du har fått plass i.

NB: nye lokaler. Se under Siste Nytt.

Oppdatert 09.10.23

I uke 40 blir det sendt ut informasjon om hvilken gruppe de som allerede har bekreftet deltagelse på, får plass i.

Om du ikke har sendt inn bekreftelse allerede, gjør det snarest (lenke nedenfor).

Forsamtaler uken før, innkalling sendes senere.

NB! Nye lokaler – se mer informasjon som kommer i løpet av uke 40.

NB! Det planlegges oppstart av 2 grupper, gitt at det er et tilstrekkelig antall deltagere.

Oppdatert 02.10.23

I løpet av uke 39 eller 40 blir det sendt ut informasjon om hvilken gruppe de som allerede har bekreftet deltagelse på, får plass i.

Om du ikke har sendt inn bekreftelse allerede, gjør det snarest (lenke 2 avsnitt nedenfor).

Oppdatert 25.09.23

Det blir oppstart av 2 depresjonsgrupper i oktober 23 (uke , mandag 23.10 og tirsdag 24.10). Gruppen går over 10 ganger fra kl. 16.30 på mandager for mandagsgruppen og fra kl 16.30 tirsdager for tirsdagsgruppen. De 8 første gruppedagene går ukentlig (1 gang/uke), mens de to oppfølgningsgangene blir i januar og februar (en annen dag).

Til de som ikke har bekreftet deltagelse ennå: gjør dette her snarest. Gruppekode: DG oktober 23. Så velger du dag(er) som passer. Dersom du kun kan en dag, er det ikke garantert at du får plass i denne omgang.

Dersom du allerede har bekreftet deltagelse, men ønsker å presisere hvilken dag som passer best, kan du sende inn bekreftelse på nytt.

Alle deltagerne vil bli kalt inn til en kort forsamtale i forkant av gruppen, innkallingen sendes til registrert mailadresse eller pr SMS. Disse forsamtalene planlegges på ettermiddags-/kveldstid i uken i forkant av oppstart.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt her.

Oppdatert 08.07.23